Wat

De Groene Loper Vechtdal heeft een mooie actie. Ze bieden vier verschillende pakketten struiken aan, verbonden aan vier diersoorten die in de omgeving van Hardenberg voorkomen. Die soorten kunnen allemaal wel een beetje hulp gebruiken. Maar de struiken zijn niet alleen voor de dieren, in elk pakket zit ook een aantal struiken waar je zelf van kunt snoepen.In de pakketten zitten tussen de zes en elf struiken.

Per pakket vraagt de Groene Loper Vechtdal een bijdrage van 2 euro. Elk pakket vertegenwoordigt een waarde van 20 euro. Bekijk de site van de Groene Loper voor de verschillende soorten pakketten.

Voorwaarden

  • Plant ze samen met anderen. 
  • Plant ze op een openbare plek of een plek die publiek toegankelijk is. 
  • Geef publiciteit aan de actie op social media of de plaatselijke krant, waarbij je naast jouw eigen initiatief ook de Groene Loper Vechtdal noemt. 
  • Draag €2, - bij voor de Groene Loper Vechtdal, per pakket.

Struiken bestellen

Voor meer informatie en het bestellen van de struiken kun je contact opnemen met De Koppel via miriam.gerrits@dekoppel.com.

Waar

Waar plant je de struiken?

- Kies een zonnige plek.

- Kies een voor publiek toegankelijke plekzoals bij bijvoorbeeld een buurthuis of iets dergelijks.

- Houd rekening met de ruimte die de struiken op den duur gaan innemen

Wanneer

Op de natuurwerkdag, zaterdag 6 november, kun je de planten ophalen op een centraal punt in het Vechtdal. Ook een leuk moment om elkaar weer eens te ontmoeten. Houd er rekening mee dat de struikjes als wortelgoed worden geleverd en direct geplant moeten worden!